MUKAVUUS JA TILAT HUIPPULUOKKAA

DS 7 CROSSBACKIN sisätilat ovat ainutlaatuisen mukavat. Kosketusnäytön avulla takaistuimia voidaan taittaa sähköisesti 23–32 astetta. Istuimet on valmistettu erittäin tiiviistä vaahtomuovista, ja ne tarjoavat ensiluokkaista istumamukavuutta ja tukea. Etuistuimia voidaan lämmittää ja tuulettaa, ja niissä on hierontatoiminto* (viisi eri tilaa on valittavissa kosketusnäytön kautta).

*Etuistuinten tuuletus- ja hierontatoiminto lisävaruste.

DS 7 CROSSBACKIN 555 litran tavaratila on kokoluokkansa suurin. Tavaratilan luukku avautuu joko sähköisesti tai jalkaa takapuskurin alla heilauttamalla.

 

DS 7 CROSSBACK on poikkeuksellisen turvallinen. Se sai 5/5 tähteä eli parhaan arvosanan Euro NCAP-törmäystestissä.

MITAT

MITAT

Pituus (mm)

4 573

Korin leveys (poislukien/sisältäen sivupeilit) (mm)

1 906/2 098

Korkeus (mm)

1 625

Akseliväli (mm)

2 738

Tavaratilan tilavuus (VDA)

555 (1 750 takapenkit kaadettuna)

Tavaratilan leveys

1 201

Tavaratilan korkeus hattuhyllyn alla (mm)

581 (jopa 910 katon alla)

Kuvissa ja tekstissä esitetyt varusteet ovat vakio- tai lisävarusteita malliversion mukaan. Tarjolla olevat varusteet ja hinnat voivat kuitenkin muuttua, emmekä voi taata aina autojen tai tiettyjen varusteiden saatavuutta. Kun jokin varuste tai ominaisuus on auton valinnassa erityisen tärkeä, suosittelemme varmistamaan valtuutetulta DS-jälleenmyyjältä tiedot voimassa olevista vaihtoehdoista ja hinnoista.

DS-auton omistajana olet oikeutettu Only You -palveluihimme. Sinun inspiroimasi ja sinulle luotu Only You on ainutlaatuinen asiakasetuohjelma, joka on räätälöity tarpeisiisi.

PALVELUT