MUKAVUUS JA TILAT HUIPPULUOKKAA

DS 7 CROSSBACK:in matkustajat pääsevät nauttimaan ainutlaatuisista matkustamatiloista erityisesti takaistuimella. Kosketusnäyttötoiminnon avulla takaistuin voidaan taittaa sähköisesti 23 – 32 astetta. Istuimet on valmistettu erittäin tiiviistä vaahtomuovista maksimaalisen mukavuuden ja tuen saamiseksi. Etuistuimia voidaan lämmittää, tuulettaa ja niissä on hierontatoiminto* (viisi eri tilaa on valittavissa kosketusnäytön kautta).

*Etuistuinten tuuletus- ja hierontatoiminto lisävaruste.

 

DS 7 CROSSBACK:in tavaratila on kokoluokkansa suurin (555 L), ja muunneltavuudeltaan optimaalinen tasaisen lattian ja Pack Easy Access* -lastausjärjestelmän ansiosta. Tavaratilan luukku avautuu joko sähköisesti tai jalkaa takapuskurin alla heilauttamalla.

* Sisältää avaimettoman ovien avauksen ja moottorin käynnistämisen

Insinöörimme ja tekniikkomme ovat käyttäneet poikkeuksellista osaamistaan turvallisuuden sekä täydellisen ajorauhan takaamiseksi ollessasi DS 7 CROSSBACK:in ratin takana.
DS 7 CROSSBACK sai parhaan arvosanan, 5/5 tähteä Euro NCAP-törmäystestissä.

MITAT

MITAT

Pituus (mm)

4 573

Korin leveys (poislukien/sisältäen sivupeilit) (mm)

1 906/2 098

Korkeus (mm)

1 625

Akseliväli (mm)

2 738

Tavaratilan tilavuus (VDA)

555 (1 750 takapenkit kaadettuna)

Tavaratilan leveys

1 201

Tavaratilan korkeus hattuhyllyn alla (mm)

581 (jopa 910 katon alla)

Kun sinusta tulee DS:n omistaja, pääset automaattisesti hyötymään Only You -palveluistamme. Sinun inspiroima ja sinulle luotu, Only You on DS-kokemuksen kulmakivi ja osoitus sitoutumisestamme Sinuun. Uuden DS:n oston jälkeen nautit jatkossakin palveluista, jotka on räätälöity ja mukautettu jokaiseen tarpeeseesi.

PALVELUT