DS 7 CROSSBACK

Tehokkaita moottoreita

Hinta alkaen 42 439 €

tai 320 €/kk

DS 7 CROSSBACK
DS 7 CROSSBACK

TEHOKKAITA MOOTTOREITA

DS 7 CROSSBACK:in 4 vaihtoehtoista voimanlähdettä tarjoavat kukin dynaamisen ajoelämyksen. Suorituskykyiset ja polttoainetaloudelliset moottorit ovat viimeisimpien Euro 6.2 -normien mukaiset ja väännöltään esimerkillisiä. Uuden, viimeisimmän sukupolven 8-portaisen EAT8-automaattivaihteiston ansiosta vaihtaminen on sekä nopeaa että jouhevaa. Uusimpien teknologioiden ansiosta esimerkiksi PureTech-moottorien ruiskutuspaine on 200 bar’ia ja ne on varustettu Stop&Start -käynnistysautomatiikalla – tuloksena alhainen polttoaineen kulutus ja matalat CO2 -päästöt.

Nauti poikkeuksellisesta suorituskyvystä automaattivaihteisilla PureTech 180 ja PureTech 225 -bensiinimoottoreillamme. Jotta pystymme vastaamaan tulevaisuuden normeihin, moottorisi on varustettu uusimmilla innovaatioilla, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä.

Haitallisten päästöjen kannalta DS 7 CROSSBACK:in sekä  PureTech -bensiinimoottorit että BlueHDi-dieselmoottorit ovat jo nyt vuonna 2020 voimaan tulevan Euro 6d -standardin mukaisia.

E-TENSE 4×4: DS:n lataushybridi

Nyt myynnissä! Tehokas DS 7 CROSSBACK E-TENSE lataushybridi edustaa suorituskykyä ja tehokkuutta 300 hevosvoimallaan, nelivedollaan ja 58 kilometrin toimintamatkallaan puhtaasti sähköllä ajettaessa. Insinöörimme ovat kehittäneet auton arkkitehtuurista ainutlaatuisen nerokkaan, jossa matkustamon tai tavaratilan tilavuudesta ei ole tarvinnut tinkiä.

Nauti poikkeuksellisesta suorituskyvystä täydellisessä harmoniassa ympäristösi kanssa uusimpien BlueHDi- ja PureTech-moottorien ansiosta.

Valitse polttoainetyyppi ja vaihteisto löytääksesi sopivan moottorin

Kun sinusta tulee DS:n omistaja, pääset automaattisesti hyötymään Only You -palveluistamme. Sinun inspiroima ja sinulle luotu, Only You on DS-kokemuksen kulmakivi ja osoitus sitoutumisestamme Sinuun. Uuden DS:n oston jälkeen nautit jatkossakin palveluista, jotka on räätälöity ja mukautettu jokaiseen tarpeeseesi.

PALVELUT