DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Nelivetoinen lataushybridi

Hinta alkaen 54 339€

tai 408 €/kk

DS 7 CROSSBACK E-TENSE
DS 7 CROSSBACK E-TENSE

NELIVETOINEN LATAUSHYBRIDI

Suorituskyky:
300hv ja neliveto
kiihdytys 0 – 100 km/h  6.5 sekuntia

Kulutus ja päästöt (WLTP):
1,5 litraa/100km
31 g/km CO2

Tehokas ja älykäs

Aja hiljaisuudessa DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 nelivetoisen lataushybridin täyssähkötilassa. 58 kilometrin toimintamatka (WLTP) riittää hyvin päivittäisille matkoillesi.

 

E-TENSE LATAUSHYBRIDIN EDUT

Kasvata toimintamatkaasi jarrutustoiminnolla

Formula E -sarjassa kilpailemisesta saatujen oppien perusteella uusiutuva jarrutus muuttaa kineettisen energian hidastuessaan sähköksi ja laajentaa siten akkujen toiminta-aluetta.

Ohjelmoi, kuinka käytät sähköistätilaa E-SAVE-toiminnolla

E-SAVE -toiminnolla voit säästää akkua, jotta voit ajaa matkasi viimeiset 10 tai 20 kilometriä 100-prosenttisesti sähköllä ilman päästöjä. Tämä on hyödyllistä kaupungeissa, joissa on päästörajoitettuja alueita.

Lataa akkusi latausasemalla tai kotonasi 1h 45min

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 nelivetoisen lataushybridin akku latautuu täyteen tunnissa ja 45 minuutissa erillisestä 32A:n pistorasiasta 6,6 kW: n laturilla tai kahdeksassa tunnissa tavallisesta 8A-pistorasiasta.

YLELLISTÄ TEKNOLOGIAA

Ainutlaatuinen sisusta on omistettu sinun mukavuudellesi

 

DS 7 CROSSBACKin ohjaamo erottuu ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, kuten kellon rannekkeissa usein käytetty ‘Clous de Paris’ Guilloche-viimeistely, B.R.M R180 -kello ja helmitikkaukset.

E-TENSE 4×4 ladattavassa hybridimallissa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota jokaiseen yksityiskohtaan, kuten vaihdekepin kohokuvioituun E-kirjaimeen, joka on viittaus sähköiseen konseptiautoomme.

Aistikasta kokemusta huipentavat kaksi 12 tuuman näyttöä.  DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 lataushybridin leveä kosketusnäyttö päivittää jatkuvasti tietoa siitä, kuinka pitkälle voit ajaa sähkötilassa sekä mistä löytyvät lähimmät latausasemat.

ERILAISIA AJOTILOJA

ERILAISIA AJOTILOJA

OTA HYÖTY IRTI ERI AJOTILOISTA

“Zero emissions” on oletustila. Aina kun aloitat ajon, auto on sähköajoneuvo, joka keskittyy ajomukavuuteen ja hiljaisuuteen ilman hiilidioksidipäästöjä tai saastuttavia päästöjä;
“Sport” -tila suosii suorituskykyä ja kuljettajan ajonautintoa;
”Hybrid” optimoi automaattisesti auton suorituskyvyn ja polttoaineenkulutuksen. Hiilidioksidipäästöt ovat keskimäärin alle 49 g / km;
”4WD” -tilassa neliveto jakaa voiman kaikkiin neljään pyörään ja tuo optimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa.

DS ACTIVE SCAN JOUSITUS

DS ACTIVE SCAN JOUSITUS

Pehmeää reagointia

DS ACTIVE SCAN -jousitus käyttää tuulilasikameraa tien epätasaisuuksien havaitsemiseen ja säätää auton iskunvaimennusta havaintoihin perustuen. Epätasaisella tiellä ajettaessa jousitus säätyy vastaanottamaan epätasaisuudet siten että auton koriin välittyy mahdollisimman vähän tärinää.

DS ACTIVE SCAN JOUSITUS
DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT

Aja tai ole kyydissä

 

DS CONNECTED PILOT on askel kohti autonomista ajamista. Järjestelmä avustaa kuljettajaa siten, että hän voi halutessaan palauttaa auton hallinnan itselleen. Tämä innovatiivinen ominaisuus säätää automaattisesti ajoneuvon nopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ja sijoittaa DS 7 CROSSBACKin omalle ajolinjalleen kuljettajan valinnan mukaan ohjaukseen vaikuttamalla. Käytettävissä nopeuden ollessa 0 – 180 km/h. DS CONNECTED PILOT hallitsee auton täydellisen pysäyttämisen sekä sen uudelleen liikkeelle lähtemisen. Se valitsee oikean nopeuden sekä oikean ajolinjan. Hyödyllinen ominaisuus ruuhkassa ja moottoritiellä ajettaessa.

 

KARISMAATTINEN JA HIENOSTUNUT

E-TENSE 4x4 ladattavassa hybridissä on säilytetty DS 7 CROSSBACK:in DNA ja identiteetti, mutta se erottuu tyylikkäästi lukuisten yksilöllisten design-ominaisuuksien ansiosta, jotka osoittavat sen olevan moderni ja tehokas.

E-TENSE 4x4 ladattavassa hybridissä on säilytetty DS 7 CROSSBACK:in DNA ja identiteetti, mutta se erottuu tyylikkäästi lukuisten yksilöllisten design-ominaisuuksien ansiosta, jotka osoittavat sen olevan moderni ja tehokas.

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION: Näe ja tule nähdyksi

DS ACTIVE LED VISION yhdistää tyylin teknologiaan. Päävalonlähde muodostuu kolmesta pyörivästä LED -moduulista. Ohjauspyörän kulmasta, ajonopeudesta ja sääolosuhteista riippuen LEDit pyörivät ja jopa kallistuvat lyhentäen tai pidentäen valon kantamaa. Valonsäde sitävastoin on laajempi tai paremmin suunnattu tien reunojen valaisemiseksi.

DS ACTIVE LED VISION
NELIVETOINEN LATAUSHYBRIDI

NELIVETOINEN LATAUSHYBRIDI

E-TENSE 4x4: DS:n lataushybridi

Voima toteutetaan yhdistämällä 200 hv:n (147kW) PureTech-bensiinimoottori sekä kaksi sähkömoottoria: toinen sähkömoottoreista sijaitsee edessä yhdistettynä EAT8 –vaihteistoon ja toinen sähkömoottori sijaitsee liitettynä taka-akseliin. Moottoreiden yhteisteho on suurimmillaan 300 hv.

Täyssähköllä ajettaessa DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 lataushybridin toimintamatka on 58 kilometriä (WLTP), kiitos  sen 13,2 kW / h akkukapasiteetin. Toimintasäde kattaa päivittäiset matkat kaupungissa tai moottoritiellä jopa 135 km/h nopeuteen asti. Kun akun varaus on alhainen tai pito sitä vaatii, polttomoottori astuu auttamaan.

 

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT: Vaivatonta pysäköintiä

Uuden ajoavustinteknologian ansiosta auto pysäköi itse itsensä niin kadun varteen kuin vinoparkkiinkin kuljettajan koskematta ohjauspyörään tai polkimiin. DS PARK PILOT havaitsee DS 7 CROSSBACKin mittoihin sopivan pysäköintitilan sen ohi ajettaessa.

DS PARK PILOT

PALVELUT