BUSINESS MALLISTO

Upea, hyvin varusteltu DS BUSINESS -mallisto tarjoaa turvallisia, mukavia ja ylellisiä ajokilometrejä. Mallistosta löydät CO2-päästöiltään, hankintahinnaltaan ja verotusarvoltaan sinulle sopivimman yritysauton.

Performance Line Business- mallistossa vakiona mm.:

– Night Vision -pimeänäkökamera
– Avaimeton käynnistys ja lukitus
– DS Active Scan -jousitus
– Xenon-ajovalot
– 360°-pysäköintikamerat
– Sähkötoiminen takaluukku jalkapyyhkäisytoiminnolla

Grand Chic Business-mallistossa vakiona  (So Chic Business Limited-tason lisäksi tai asemesta) mm.

– DS Active LED Vision ajovalot
– DS Connected Pilot: aktiivinen vakionopeudensäädin stop-toiminnolla ja ajolinja-avustin
– DS Driver Atention Monitoring: Kuljettajan vireystilan valvonta ohjauspylväs kameralla
– B.R.M R180 kääntyvä kello kojelaudassa
– Kuljettajan istuimen sähkösäädöt: Selkänojan säädöt ja istuinosan kallistuksen sekä ristiseläntuen säätö korkeus- ja syvyyssuunnassa. Lisäksi mekaaninen istuimen etuosan säätö ja muistipaikat istuinsäädöille, peilien asennolle ja ilmastoinnin asetuksille.

Nämä tarkoin valitut varusteet helpottavat kuljettajan arkea, lisäävät turvallisuutta sekä takaavat parhaimman mahdollisen näkyvyyden ja ennakoinnin Suomen haastavissa, pimeissä olosuhteissa.

DS NIGHT VISION: näe pimeässä

Olemme suunnitelleet DS NIGHT VISION -teknologian auttamaan sinua näkemään paremmin pimeässä. Etupuskuriin sijoitettu infrapunakamera havaitsee pientareella liikkuvat jalankulkijat ja eläimet 100 metrin etäisyydeltä. Järjestelmän avulla voit ennakoida vaaratilanteet ja reagoida tilanteen vaatimalla tavalla.

DS Night Vision on vakiona DS 7 CROSSBACK Business -mallissa.

DS CONNECTED PILOT: aja itse tai ole kyydissä

DS CONNECTED PILOT on askel kohti autonomista ajamista. Järjestelmä pitää autosi tarkasti kaistaviivojen keskellä, ylläpitää valittua ajonopeutta ja huolehtii riittävästä turvavälistä edellä ajavaan ajoneuvoon. Kun liikenne on ruuhkaista, järjestelmä hallinnoi autosi pysähtymisiä ja liikkeellelähtöjä automaattisesti. Järjestelmä toimii 0–180 km/h nopeudessa.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: Ei enää huomiokyvyn herpaantumista

DS DRIVER ATTENTION MONITORING tarkkailee kuljettajaa ja tunnistaa keskittymisen herpaantumisen. Kaksi infrapunakameraa tarkkailee kuljettajan silmäluominen liikkeitä, muutoksia katseen suuntauksessa ja pään liikkeitä. Kun järjestelmä tunnistaa normaalista poikkeavaa toimintaa, se varoittaa kuljettajaa äänimerkillä sekä varoituksella kosketusnäytöllä.

Kuvissa ja tekstissä esitetyt varusteet ovat vakio- tai lisävarusteita malliversion mukaan. Tarjolla olevat varusteet ja hinnat voivat kuitenkin muuttua, emmekä voi taata aina autojen tai tiettyjen varusteiden saatavuutta. Kun jokin varuste tai ominaisuus on auton valinnassa erityisen tärkeä, suosittelemme varmistamaan valtuutetulta DS-jälleenmyyjältä tiedot voimassa olevista vaihtoehdoista ja hinnoista.