BUSINESS MALLISTO

Upea, hyvinvarusteltu DS BUSINESS -mallisto tarjoaa turvalliset, mukavat ja ylelliset ajokilometrit. BUSINESS -mallistosta löydät CO2-päästörajoiltaan sekä hankintahinta- ja verotusarvorajoiltaan itsellesi parhaiten sopivan yritysautovaihtoehdon.

So Chic Business- mallistossa vakiona mm.:

– Night Vision -pimeänäkökamera
– Avaimeton käynnistys ja lukitus
– DS Active Scan -jousitus
– Xenon-ajovalot
– 360°-pysäköintikamerat
– Sähkötoiminen takaluukku jalkapyyhkäisytoiminnolla

Grand Chic Business-mallistossa vakiona  (So Chic Business Limited-tason lisäksi tai asemesta) mm.

– DS Active LED Vision ajovalot
– DS Connected Pilot: aktiivinen vakionopeudensäädin stop-toiminnolla ja ajolinja-avustin
– DS Driver Atention Monitoring: Kuljettajan vireystilan valvonta ohjauspylväs kameralla
– B.R.M R180 kääntyvä kello kojelaudassa
– Kuljettajan istuimen sähkösäädöt: Selkänojan säädöt ja istuinosan kallistuksen sekä ristiseläntuen säätö korkeus- ja syvyyssuunnassa. Lisäksi mekaaninen istuimen etuosan säätö ja muistipaikat istuinsäädöille, peilien asennolle ja ilmastoinnin asetuksille.

Nämä tarkoin valitut varusteet helpottavat kuljettajan arkea, lisäävät turvallisuutta sekä takaavat parhaimman mahdollisen näkyvyyden ja ennakoinnin Suomen haastavissa, pimeissä olosuhteissa.

DS NIGHT VISION: näe pimeässä

Olemme suunnitelleet DS NIGHT VISION -teknologian auttamaan sinua näkemään paremmin pimeässä. Etupuskuriin sijoitettu infrapunakamera havaitsee pientareella liikkuvat jalankulkijat ja eläimet 100 metrin etäisyydeltä. Järjestelmän avulla voit ennakoida vaaratilanteet ja reagoida tilanteen vaatimalla tavalla.

DS Night Vision vakiona DS 7 CROSSBACK Business -mallissa.

DS CONNECTED PILOT: aja itse tai ole kyydissä

DS PILOT DS CONNECTED PILOT on askel kohti autonomista ajamista. Järjestelmä avustaa kuljettajaa siten, että hän voi halutessaan palauttaa auton hallinnan itselleen. Tämä innovatiivinen ominaisuus säätää automaattisesti ajoneuvon nopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ja sijoittaa DS7 CROSSBACKin omalle ajolinjalleen kuljettajan valinnan mukaan ohjaukseen vaikuttamalla. Käytettävissä nopeuden ollessa 0 – 180 km/h. DS CONNECTED PILOT hallitsee auton täydellisen pysäyttämisen sekä sen uudelleen liikkeelle lähtemisen. Se valitsee oikean nopeuden

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: Ei enää huomiokyvyn herpaantumista

DS DRIVER ATTENTION MONITORING on järjestelmä, joka havaitsee kuljettajan vireystilan laskun. Kaksi infrapunakameraa, toinen ohjauspyörän yläpuolella ja toinen tuulilasin yläreunassa, seuraa taukoamatta: kuljettajan silmien toimintaa havaitakseen väsymyksen (silmäluominen liikkeet), muutoksen kasvojen ilmeessä (katseen suuntaus), pään liikkeet joiden seurauksena auto ei pysy enää omalla ajolinjallaan. Heti kun DS DRIVER ATTENTION MONITORING huomaa normaalista poikkeavaa toimintaa se varoittaa kuljettajaa äänimerkillä
sekä varoituksella keskusnäytöllä.