DS 4

Refinement engineered

DS 4
DS 4

Verratonta karismaa

Loppuvuonna 2021 saapuva DS 4 haastaa ja kiehtoo vaikuttavien mittasuhteidensa ja karismaattisen ulkonäkönsä ansiosta. Sisätiloissa lisätty teknologia on yhtä puhtaasti muotoiltun ohjaamon kanssa: se on samalla huipputeknologinen ja ergonominen.

Hienostunut design

Suuret pyörät, urheilullinen muoto ja aerodynaaminen profiili, DS 4: n linjat ovat sulavat ja modernit. Takana veistokselliset valot istuvat täydellisesti tyylikkääseen muotoiluun ja lasertekniikalla toteutetut kohokuviot tekevät takaosasta näyttävän.

Läpäisevä katse

Keulaa määrittää DS:n uusi valotunnus. Ohuet valaisimet tukevat DS MATRIX LED VISION –ajovalojärjestelmää, joissa yhdistyvät matriisitoiminto sekä suuntautuvat valot. Lisänä ovat molemmin puolin sijoitetut, 98 LED:stä koostuvat päiväajovalot.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Älykäs valaistus

DS MATRIX LED VISION -valojen uusi sukupolvi on kapeampi ja entistäkin modernimpi. Kaukovalot mukautuvat liikenteen tarpeisiin, ohjauspyörän kulmaan, nopeuteen ja säätiloihin: kaupunki, maaseutu, moottoritie, vaativa keli ja sumu. Ne tekevät mahdolliseksi ajaa pitkillä valoilla ilman, että valot häikäisevät muita tien käyttäjiä.

DS MATRIX LED VISION

Esittele tyyliäsi

DS 4 on saanut inspiraationsa  coupé-SUV sekä kompaktista hatchback -korimalleista. DS 4 tulee tarjolla kolmena eri versiona: DS 4, DS 4 CROSS sekä DS 4 Performance Line.

DS 4 PERFORMANCE LINE & DS 4 CROSS

Sisätilat

Puhdaslinjaista ja soljuvaa sisätilojen suunnittelua, käsintehdyin yksityiskohdin

DS 4 sisätilat ovat digitaaliset, ilmeeltään saumattomat ja ergonimiset. Jokainen osa on integroitu ympäristöön intuitiivisuuden ehdoin niin toiminnallisuudeltaan kuin muodoiltaan. Tämän soljuvan sisätilojen suunnittelun tavoitteena on ollut luoda DS 4 :n sisään täydellinen rauhallisuuden tunnelma. DS 4:n sisätilat sulauttavat toisiinsa hienostuneisuuden ja teknologian ja materiaaleina on käytetty eri tyyppisiä nahkalaatuja, Alcantaraa®, taottua hiiltä, villaa sekä uusia koristelutekniikoita.

Teknologiaa

Nautinnollinen ja mukaansatempaava ajoelämys

DS 4 herättää henkiin “lisätyn teknologian”, joka on ainutlaatuinen sekoitus uusinta tekniikkaa ja lisättyä todellisuutta. Suurempi tehokkuus, huippuliitettävyys ja innovaatiot lisäävät ajokokemusta ja turvallisuutta.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Kuljettajan ei tarvitse nostaa silmiään tiestä

DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY -tuulilasinäyttö on avantgardistinen, visuaalinen elämys ja ensimmäinen askel kohti lisättyä todellisuutta. Tämän uuden, mukaansatempaavan teknologian avulla tärkein ajamiseen liittyvä informaatio heijastetaan suoraan tiehen. Ensimmäistä kertaa luokassaan optista illuusioita apuna käyttäen tieto esitetään neljä metriä tuulilasin edellä, tiedon seuratessa kuljettajan katsetta 21 tuuman leveydellä. Keskeisin informaatio, kuten ajonopeus, ajoavustimet, navigointi, varoitusviestit, kuuntelussa oleva kappale tai jopa puhelun vastapuolen nimi heijastetaan kuljettajan silmien eteen tiehen.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

Aistillinen ja elämyksellinen teknologia

DS IRIS -järjestelmää ohjataan äänellä tai eleillä. DS IRIS -järjestelmä tarjoaa kuljettajalle henkilökohtaisen assistentin, joka tunnistaa puheen ja tarjoaa järjestelmästä ratkaisut esitettyihin pyytöihin. Käyttöjärjestelmän perustana on idea profiileista, jotka kukin auton käyttäjistä voi personoida oman kuvakkeensa taakse.

DS IRIS SYSTEM
DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Oikotiet sormiesi ulottuvilla

Keskikonsolissa sijaitseva DS SMART TOUCH on näyttö, jota ohjataan sormenpäillä. Pelkkä ele kohti yhtä esiasetetuista toiminnoista riittää käskyksi. Näyttö myös tunnistaa totutut liikkeet, kuten näytön zoomauksen tai käsinkirjoituksen.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Uuden sukupolven liikkumista

Uutta DS 4 -mallia varten modulaarinen EMP2-pohjarakenne päivitettiin ja monia sen ominaisuuksia parannettiin entisestään. Pohjalevyn uusi muoto antoi muotoilijoille vapauden luoda täysin uudenlaiset korin mittasuhteet. DS 4:n turboahdettu 180hv 4-sylinterinen bensiinimoottori on yhdistetty 110hv sähkömoottoriin sekä e-EAT8-vaihteistoon. Yhdistelmällä saavutetaan 225hv ja voiman tuottaa entistä tehokkaampi, kooltaan kompaktimpi ja suuremman kapasiteetin elementeillä varustettu akku, jonka nollapäästöinen toimintamatka täyssähköllä on yli 50 km (WLTP syklin mukaisesti mitattuna).

DS 4 E-TENSE

Mukavuus & turvallisuus

Innovaatioita matkustamisen seesteisyyteen

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0

Uuden sukupolven ajamista

DS DRIVE ASSIST 2.0. -järjestelmä noudattaa täsmällisesti kuljettajan valitsemaa sijaintia kaistaviivojen välissä, mutta uutena toiminnallisuutena DS DRIVE ASSIST 2.0 toteuttaa myös puoliautomaattisen ohituksen, automaattisen nopeuden säätelyn mutkissa sekä tunnistaa odotettavissa olevat nopeussuositukset tienviitoista.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Tien ennakointia

DS Automobilesia kuvaa sen tarjoama kokemus dynaamisesta seesteisyydestä. DS 4 :ssä tämä tarkoittaa muun muassa luokkansa johtavaa reagointikykyä. Yksi mallin vahvuuksista on luokassaan ainutlaatuinen, DS ACTIVE SCAN -jousituksen kameroiden avulla hallitsema iskunvaimennus. Kamera on sijoitettu tuulilasin yläosaan ja se tarkkailee sekä ennakoi epätasaisuudet tienpinnassa ja välittää keräämänsä tiedon tietokoneelle. Asentotunnistimen ja kiihtyvyysantureiden avulla järjestelmä ohjaa jokaisen pyörän jousitusta itsenäisesti. Vastaanotetun tiedon avulla järjestelmä muokkaa jousituksesta tilanteen mukaan joko jämäkämmän tai pehmeämmän. Tulemana on korkeatasoinen mukavuus tien kunnosta riippumatta.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Näe pimeydessä

DS NIGHT VISION on toinen teknologia, joka erottaa DS 4:n. Auton etumaskin keskellä sijaitseva infrapunakamera tunnistaa jalankulkijat ja eläimet aina 200 metrin päästä myös hämärässä sekä yöaikaan. Kuljettaja voi tarkkailla tietä digitaalisen mittariston näytöltä, mutta saa ilmoituksen vaarasta myös DS EXTENDED HEADS UP DISPLAY -tuulilasinäytölle ilmestyvänä varoituksena.