TEHO

115 kW/ 156 hv

TOIMINTAMATKA

Jopa 520 km kaupunkiajossa (WLTP)

Jopa 404 km yhdistetty kulutus (WLTP)

YLELLINEN & KETTERÄ

Moderni muotoilu

Uusi DS 3 on huipputekninen ja tehokas, ja se tuo tyylikkyyttä ja luonnetta jokaiseen matkaan. Tulet rakastumaan tähän sähköautoon ja siihen, miten mukavasti se kulkee.

E-TENSE 100% SÄHKÖINEN

E-TENSE 100% SÄHKÖINEN

DS 3 E-TENSE voi kulkea täydellä akullisella jopa 402 kilometriä WLTP-syklin mukaisesti. Kulutus on tällöin todella alhainen 12,6 kWh/100 km. Kaupunkiajossa toimintamatka on jopa yli 500 kilometriä.  Se on loistava matkakumppani, ja sen akusta voidaan ladata jopa 80 % vain 30 minuutissa.

Formula E:n kahdenkertaisen maailmanmestaruuden ansiosta pystyimme vahvistamaan insinööriemme asiantuntemusta ja taitotietoa uuden sukupolven erittäin tehokkaiden moottoreiden kehittämiseksi. Uuden DS 3:n uusimman akun optimoitu aerodynamiikka ja lämmönhallinta lisäävät E-TENSE-voimalinjan suorituskykyä.

ULKOPUOLEN DESIGN

Uudessa DS 3:ssa on puhtaat linjat ja intensiivinen katse, joka korostaa sen veistoksellista ja hienostunutta luonnetta.

Uudistunut keula

Uudistunut keula

Uuden DS 3:n säleikkö on koristeltu hienovaraisesti kiiltävän mustilla tai kromatuilla timantin muotoisella kohokuviolla, jotka korostavat sen näyttävyyttä.

Lävistävä katse

Lävistävä katse

Uudessa DS 3:ssa on puhtaat linjat ja intensiivinen katse, joka korostaa sen veistoksellista ja hienostunutta luonnetta.

 

Lävistävä katse
Upotetut ovenkahvat

Upotetut ovenkahvat

Uudessa DS 3:ssa on kromatut ovenkahvat, jotka on upotettu tyylikkäästi oviin ja jotka tulevat esiin ovia avattaessa.

 

SISÄTILAT

Asiantuntemusta ja yksityiskohtien huomiointia

Uuden DS 3:n sisätiloissa yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit, huipputekninen tyylikkyys ja yksityiskohtien huomionti. Sisätilat ovat viihtyisät ja hiljaiset, ja niissä on luonnetta ja nykyaikaisuutta.

 

"Watchstrap" verhoilu

"Watchstrap" verhoilu

Verhoilijamme ovat parantaneet uuden DS 3:n sisätiloja Nappa-nahalla, joka on arvostettua täysnahkaa. Ainutlaatuinen, kellonranneketta muistuttava “Watchstrap”-verhoilu korostaa kauniisti DS Automobilesin ja käsityötaidon välistä syvää yhteyttä.

"Clous de Paris" -koristelu

"Clous de Paris" -koristelu

Suunnittelijamme ovat saaneet inspiraatiota kelloteollisuudesta koristaessaan uuden DS 3:n hallintalaitteet “Clous de Paris” -kohokuvioinnilla. Tämä vaativa viimeistely muistuttaa pieniä pyramidin päitä, jotka risteilevät saumattomasti.

"Clous de Paris" -koristelu
Helmiompelu

Helmiompelu

Verhoilijoidemme mielikuvituksesta kumpuava ja kirjailusta inspiraationsa saanut helmiompelu on viimeistely, joka jäljittelee helmen muotoisen kuvion uuden DS 3:n nahkojen saumoissa. Tästä ainutlaatuisesta yksityiskohdasta on tullut DS Automobilesin tunnusmerkki.

Laadukkaita materiaaleja

Korkealaatuiset materiaalit, ranskalaisten käsityöläisten asiantuntemus ja linjojen harmonia herättävät sisätilat eloon, ja niitä korostaa ainutlaatuinen verhoilu.

11_Desktop

LIITETTÄVYYS

LIITETTÄVYYS

Digitaalinen matka

Avaimettoman sisäänpääsyn ansiosta astut upeaan, mukaansatempaavaan ohjaamoon. Uuden DS 3:n Mistral-nahalla päällystetyssä ohjauspyörässä on useita hallintalaitteita, joiden avulla on helppo käyttää kuljettajaa avustavaa tekniikkaa ja vaihtaa vaihteita.

 

10,3 tuuman HD-keskusnäyttö on koristeltu kiiltävällä viimeistelyllä. Digitaalinen näyttö tyylikkäillä grafiikoilla, värillinen tuulilasinäyttö ja ergonomiset hallintalaitteet sopivat täydellisesti ohjaamoon, mikä tekee ajotietojen lukemisesta helppoa.

Uusi DS 3 on suunniteltu olemaan kuin auditorio: se tarjoaa upottavan ja poikkeuksellisen puhtaan kuuntelukokemuksen. FOCAL ELECTRA -äänentoistojärjestelmän 12 kaiutinta on asennettu ohjaamoon huolella, ja sen ääni on tarkka, tasapainoinen ja uskomattoman rikas.

Nauti digitaalisesta kokemuksesta Infotainment-järjestelmän avulla, johon kuuluu yhdistetty navigointi ja DS IRIS SYSTEM. Tämä uusi, intuitiivinen ja täysin yksilöllisesti muokattavissa oleva tietojärjestelmä antaa sinulle pääsyn kaikkiin toimintoihin suuren 10,3 tuuman keskusnäytön pikakomentojen avulla. Edistyksellisen puheentunnistuksen ansiosta se toteuttaa pyyntösi ja tekee matkoista helppoja.

TEKNOLOGIAT

Tutustu uuden DS 3:n ajoavustinjärjestelmiin

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS on uusi tietoviihdejärjestelmämme, joka on intuitiivinen, ergonominen ja täysin yksilöllinen. Se sisältää henkilökohtaisen avustajan, jossa on kosketusnäyttö ja kehittynyt puheentunnistus. DS IRIS SYSTEM tekee mitä haluat, silloin kun haluat.

 

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST auttaa kuljettajaa ja antaa hänelle mahdollisuuden ottaa auton hallinta takaisin milloin tahansa. Se on jälleen yksi askel lähemmäs autonomista ajamista. Tämä innovatiivinen varuste säätelee nopeutta ja etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon nähden, ja ohjausta käyttämällä uusi DS 3 asettuu juuri sinne, minne kuljettaja haluaa kaistallaan. Se ohjaa nopeutta ja suuntaa, jotta voit olla turvallisesti ja rennosti ratissa.

DS DRIVE ASSIST
DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Uuden DS 3:n DS MATRIX LED VISION koostuu kolmesta LED-moduulista sekä MATRIX BEAM -moduulista, joka on jaettu 15 itsenäiseen osaan. Segmentit syttyvät ja sammuvat asteittain tuulilasin yläosassa olevan kameran havaitseman ajoympäristön mukaan. Kuljettaja voi näin ollen ajaa kaukovaloilla häikäisemättä muita: esimerkiksi lähestyttäessä takaa-ajettavaa tai vastakkaiseen suuntaan tulevaa ajoneuvoa valonsäteen osa kyseisen ajoneuvon ympärillä kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja seuraa ajoneuvon liikettä, jotta se ei häiritse ajoneuvoa.