July 8, 2020

Taistelu ilmaston lämpenemistä vastaan: DS Automobiles julkaisee omat CO2-päästöarvonsa

Taistelu ilmaston lämpenemistä vastaan:  DS Automobiles julkaisee omat CO2-päästöarvonsa

Vuoden 2015 lanseerauksensa yhteydessä DS Automobiles julkaisi sähköistymisen strategiansa ja jo nyt strategia on tehnyt DS Automobilesista oman luokkansa johtajan Euroopan alhaisimmilla CO2 -päästöarvoilla useita käyttövoimavaihtoehtoja tarjoavien premium-merkkien joukossa. Kiitos täyssähkö DS 3 CROSSBACK E-TENSE:n sekä 300 hv:n neliveto plug-in hybrid DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4:n, paljastaa DS Automobiles nyt keskimääräiset CO2-päästöarvonsa, jotka vuoden 2020 ensimmäisten kuuden kuukauden aikana ovat jääneet alle 80g/km.

DS Automobiles on vahvasti sitoutunut käynnissä olevaan autoalan käyttövoimamuutokseen. Formula E -sarja sekä DS TECHEETAH -tiimin ja kuljettaja Jean-Éric Vergnen sarjassa saavuttamat mestaruudet ovat olleet DS:lle erinomainen mahdollisuus kerätä kokemusta ja kehittää DS:n sähköisestä E-TENSE -mallistosta varteen otettavan tekijän premium-luokan vilkkailla sähköisten autojen markkinoilla. Kilpailijamerkkien osaaminen on puskenut DS Automobilesia luomaan kilpailukykyisiä teknisiä ratkaisuja, jotka kääntyvät eduksi niin asiakkalle kuin ympäristölle CO2-päästöarvojen madaltuessa.

Vuodesta 2019 alkaen DS:n mallit DS 3 CROSSBACK ja DS 7 CROSSBACK ovat olleet myynnissä myös sähköisellä käyttövoimalla. Uusi DS 9 sedan tulee olemaan merkin kolmas malli ja se tulee myyntiin ensisijaisesti plug-in hybrid -versioina, jotka tarjoavat 225 sekä 360 hevosvoimaa.

Useita käyttövoimia tarjoavien premium-merkkien keskuudessa DS Automobiles johtaa alhaisimmilla CO2 -päästöarvoillaan, jotka ovat olleet 79,9g/km vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Samaan aikaan kukaan toinen premium-valmistaja ei ole päässyt alle 110g/km rajan.

Matalat päästäarvot ovat olleet mahdolliset saavuttaa perusteellisen tutkimus- ja kehitystyön ansiosta. DS 3 CROSSBACK- ja DS 7 CROSSBACK -mallien tehokkuus perustuu tuotteiden usealle käyttövoimalle soveltuvaan alustaan, malleissa käytettyyn viimeisimpään teknologiaan sekä tuotteiden kevennettyyn massaan.