Huoltopalvelut

Huoltopalvelut

DS express korikorjaukset

vehicle_body

Pienet ja vähäiset painaumat tai naarmut autosi korissa voidaan korjata asiantuntijoidemme toimesta alle vuorokaudessa*!

Jotta autosi säilyisi alkuperäisessä kunnossa, käänny puoleemme, tarjoamme korikorjauksia kilpailukykyiseen hintaan, ja autosi on taas kuin uusi.

*Laskettuna siitä hetkestä, kun jätät autosi korjaamollemme korjaamon työtilanne huomioiden.

DS-Tuulilasikorjaukset

windscreen-repair-ds

Mukavuutesi ja turvallisuutesi varmistamiseksi asiantuntijamme korjaavat esimerkiksi autosi tuulilasiin tulleet kiveniskemät, jotta autosi tuulilasi säilyisi kunnossa ja näkyvyys ulos hyvänä.

Väärään kohtaan tuulilasissa osunut vaurio saattaa vaarantaa tuulilasin kestävyyden ja aiheuttaa sen rikkoontumisen auton osuessa esimerkiksi kuoppaan. Asiantuntijoillamme on erikoiskonstit tällaisten vaurioiden korjaamiseksi. Puhdistettu ja korjattu tuulilasi on taas kuin uusi.

Yksi tai kaksi kolhua tuulilasissa on mahdollista korjata, jos ne eivät ole kahden euron kolikkoa suuremmat eivätkö sijoitu kuljettajan näkökenttään.

Ilmastointilaitetarkistus

air-conditioning-ds

Käytät autosi ilmastointia eri tavalla vuodenajasta riippuen. Mukavuuden ja turvallisuuden maksimoimiseksi vaatii autosi ilmastointijärjestelmä säännöllisiä huoltotoimenpiteitä.

Tekniset asiantuntijamme tekevät kahdeksan eri tarkistusta autosi ilmastointijärjestelmään varmistaakseen sen toimivuuden.