October 18, 2019

DS TECHEETAH paljastaa uuden DS E-TENSE FE20:n kaudelle 2019/2020

DS TECHEETAH paljastaa uuden DS E-TENSE FE20:n kaudelle 2019/2020

Hallitseva ABB FIA Formula E -maailmanmestari, DS TECHEETAH, on paljastanut kuudennen kauden autonsa. Kaudella 2019/2020 nykyään jo kuuluisa musta ja kultainen väri korostavat auton urheilullista ulkonäköä.

2 seppelettä koristavat autoa sekä hallitsevan kaksinkertaisen Formula E -maailmanmestarin, Jean-Éric Vergnen auto on koristeltu kahdella kultaisella tähdellä molempien sijoitusten kunniaksi. Tämän DS Automobiles -studion suunnitteleman yhdistelmän avulla DS E-TENSE FE20 ilmentää enemmän rohkeutta ja suorituskyvyn henkeä kuin koskaan ennen. Tekniseltä kannalta DS E-TENSE FE20 on hedelmä kehitystyöstä, joka perustuu kaksinkertaisen mestaruuden voittaneen DS E-TENSE FE19:n ominaisuuksiin.

Xavier Mestelan Pinon, DS Performance Director: “Tiimimme on hyödyntänyt kokemusta, jonka ansiosta voitimme molemmat tittelit, kehittääkseen edelleen auton potentiaalia. Suunnittelijamme ovat optimoineet suurimman osan elementeistä kehittämällä edelleen voittajakonseptiamme sen sijaan, että olisivat lähteneet suunnittelemaan auton kokonaan uudelleen. Moottori, invertteri ja jakolaatikko ovat kehittyneet, mutta syvemmät muutokset ovat sulautettujen järjestelmien sydämessä. Kaiken tämän kunnianhimoisen tutkimus- ja kehitystyön tavoitteena on tarjota kuljettajille auto, jonka avulla he voivat taistella voittaakseen ja puolustaakseen molempia titteleitä tulevalla kaudella, joka alkaa 22. marraskuuta Riadissa. ”

News image 2 Desktop

Keith Smout, DS TECHEETAH -liiketoimintajohtaja: “DS E-TENSE FE20 on muotoilun kehitys mestaruuskilpailun voittaja-autostamme. Halusimme pysyä uskollisina menneisyydellemme ja jatkaa sen kunnioittamista pitämällä nyt jo ikoniset kulta-mustan värityksen taistellessamme uusien tittelien puolesta. Jos katsoo tarkkaan, voi nähdä, että kuvio on valmistettu gepardin pää -logostamme, joka on myös kunnianosoitus tukemaamme Big Cat Sanctuaryn taistelulle gepardien ja muiden isojen kissojen pelastamiseksi. Aihe, joka on kiireellisempi kuin koskaan ja sydäntämme lähellä oleva asia. ”

News image 3 Desktop