September 26, 2019

Antonio Felix Da Costa liittyy DS TECHEETAH -tiimiin

Antonio Felix Da Costa liittyy DS TECHEETAH -tiimiin

 

DS TECHEETAH ilmoittaa ylpeänä, että Antonio Felix Da Costa liittyy tiimiin 1. lokakuuta 2019.

28-vuotias portugalilaiskuljettaja Antonio on kilpaillut Formula E mestaruussarjassa sen perustamisesta lähtien. Hän on kilpaillut 54 osakilpailussa, joissa hän on saavuttanut saavutti  palkintopaikkoja ja kaksi kilpailun voittoa (Buenos Aires ja Riad). Viime kaudella 2018/2019 Antonio Felix da Costa sijoittui kuudenneksi.

Xavier Mestelan Pinon, DS Performance johtaja: “Olen erityisen ylpeä voidessani toivottaa Antonion tervetulleeksi ​​tiimiimme. Hänen kokemuksensa nopeutensa ovat ratkaisevan tärkeitä tavoitellessamme voittoja ja titteleitä. Ensimmäistä kilpailuaan Riadissa odotellessaan, hän voi tehdä useita testejä yhdessä Jean-Ericin kanssa ja auttaa meitä kehittämään DS E-Tense FE 20 -autoamme. ”

Antonio Felix Da Costa, DS TECHEETAH -kuljettaja: “On erittäin harvinaista saada mahdollisuus liittyä kaksinkertaiseen maailmanmestarijoukkueeseen näin kilpailuhenkisessä moottoriurheilulajissa kuin Formula E. Oli erittäin vaikea päätös jättää nykyinen paikkani, mutta tämä on tilaisuus, jota en vain voinut jätää välistä, ja olen erittäin innoissani päästä tutustumaan Jean-Ériciin ja koko DS TECHEETAH -tiimiin. “