January 11, 2019

DS Store Helsinki avautui

DS Store Helsinki avautui

Vantaan Petikkoon on avautunut Suomen ainoa ja yksi Euroopan näyttävimmistä ja suurista DS Store –automyymälöistä. Liikkeessä tarjotaan asiakkaalle kaiken huomioiva palvelu ja erilaisia vaihtoehtoja tutustua tuotemerkkiin, joka tuo ranskalaisen luksus- ja käsityöosaamisen myös automaailmaan.

DS STORE HELSINKI

Vantaan Petikkoon, Kaakelikaari 4:än on avattu Suomen ensimmäinen ja yksi Euroopan suurimmista DS Store –myymälöistä. Se on ylellinen merkkimyymälä, jossa asiakas kohtaa täyden premium-palvelun upeissa, asiakkaan kaikki aistit huomioivassa ympäristössä. Liikkeeseen astuessaan asiakkaan kohtaa ensimmäiseksi lämmin hymy, hillitty taustamusiikki sekä ilmassa kevyesti tuoksuva DS parfyymi.

15

DS Storen henkilökunta pitää huolen, että asiakas tulee aina kohdatuksi ja hän saa täyden palvelun ensimmäisestä kohtaamisesta aina auton käytön aikaisiin tarpeisiin. DS lupaa asiakkaalle kaikkialla maailmassa yhtä huomioivan ja henkilökohtaisen palvelun. Myymälän molemmat DS asiantuntijat ovatkin viettäneet yli viikon Pariisissa DS akatemian opissa perehtyen siihen, mitä luksustuotteen palvelun tulee olla.

Liikkeestä löytyy myös DS Virtual Vision –virtuaali-istuin sekä -lasit, joilla asiakas pääsee suunnittelemaan autoon eri sisus- sekä ulkovärivaihtoehtoja sekä näkemään autonsa luonnollisessa, kolmiulotteisessa maailmassa Pariisin keskustan kaduilla.

DS ONLY YOU –palvelukonsepti

DS on rakentanut tuotteen ympärille kattavan, ylellisen palvelukonseptin. Esimerkiksi asiakkaan tullessa koeajolle tai tuodessaan auton huoltoon, DS Service Vallet lupaa noutaa asiakkaan tarvittaessa kotoa tai työpaikalta. DS Delivery Vallet vastaavasti luovuttaa auton asiakkaan ilmoittamassa paikassa.

DS Assistance pitää sisällään kattavan tiepalvelun sekä tarvittaessa hotellimajoituksen, jos matka keskeytyy. Asiakkaalle kaikki yhteydenpito on tehty helpoksi, sillä kaikki asiakkaan tarvitsevat kontaktit löytyvät yhden puhelinnumeron takaa, DS At Your Service. Palvelunumero samoin kuin monia käytännöllisiä palveluja löytyy DS:n applikaatiosta. Scan My DS applikaatio taas toimii mobiilina käyttöoppaana ja antaa hyviä vinkkejä auton omistajalle siitä, miten hän voi hyödyntää DS:n lukuisia ominaisuuksia ja teknologiaa.

16

Lisäksi asiakasta hemmotellaan DS Privilege Clubin tarjoamilla ylellisillä tapahtumilla, jotka pitävät sisällään konsertteja tai esimerkiksi viininmaisteluillan.

Asiakkaan mielenrauhaksi kaikilla uusilla DS autoilla on viiden vuoden kilometrirajoittamaton takuu.

DS Store Helsinki sijaitsee osoitteessa: Kaakelikaari 4, 01720 Vantaa