DS-Brändi

DS-Brändi

Tutustu DS:n sieluun, DNA:han ja sen sisimpään olemukseen

DNA

DS on brändi, jolla on vahvat perinteet. Se on avantgardistinen, innovativinen ja teknologinen.
DS on brändi, joka ylittää rajat ja yllättää.
DS on aistikas sekä hämmästyttävä muotoilultaan, hienostuneisuudeltaan ja viimeistelyltään.
DS on syntynyt Pariisissa, ja se ilmentää Ranskan luksusteollisuuden parhaiden käsityöläisten tietotaitoa.

“Vuonna 2014 markkinoille paluun tehnyt ranskalainen autobrändi DS kunnioittaa ensimmäisen, 60 vuotta sitten lanseeratun DS-mallin, DS 19:n perimää. Legendaarisen DS:n arvoja ovat innovointi, edistyksellisyys ja avantgardismi.
Sisarmallinsa, SM:n kanssa DS on huippuluokan ranskalainen autoteollisuuden symboli.
Kuten DS:ssä vuonna 1955, niin myös tämän päivän DS-malleissa yhdistyvät hämmästyttävä muotoilu, teknologia, mukavuus, suorituskyky, ensiluokkaiset materiaalivalinnat ja viimeistely.
Historia jatkaa kulkuaan, nämä kaksi kirjainta edustavat edelleen autoteollisuuden ylellisintä tasoa kaikkialla maailmassa.”

Yves Bonnefont
DS-brändijohtaja

Lupaukset

DS on lupaus huomiota herättävästä tyylistä, huippuviimeistelystä ja täydellisestä tasapainosta dynamismin ja mukavuuden kesken teknologisen jalokiven muodossa.

DS on ranskalaisen ylellisyyden tietotaito autoteollisuudessa.
Pariisissa syntynyt DS on saanut inspiraationsa ranskalaisen luksusteollisuuden parhaasta tietotaidosta, aivan niin kuin ovat sen luomat insinööritkin.  Luovuus ja osaaminen on valjastettu seuraaviin lupauksiin:
• avantgardistinen design
• korkean teknologian tuote
• yksityiskohtien viimeistely
• dynaaminen huippumukavuus

Avantgardistinen design

Avantgardistinen luovuus, tietotaito, teknologia, yhteydenpito, tyyli ja viimeistely. DS:n avantgardistinen henki on avainarvo, joka on avannut tien lupaavaan tulevaisuuteen.  Uusi DS 5, joka julkistettiin maaliskuussa 2015 Geneven autonäyttelyssä, noudattaa brändiarvoja ja antaa viitteitä tulevista DS-malleista.

Muotoilultaan hypnoottinen ja tyyliltään voimakas kääntää katseet. DS-mallien erikoisuutena voidaan pitää erilaisia kontrasteja kelluvien linjojen,  graafisten yksityiskohtien ja uhkeiden muotojen kesken.

Viimeistely

DS:n avainsanoja ovat hienostuneisuus ja yksityiskohtien viimeistely, niin auton ulkopinnoissa kuin sisätiloissakin.
Jokainen yksityiskohta on tarkkoin harkittu. Esimeriksi DS-logo ajovaloissa, tuloksena ainutlaatuinen keula.
Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin heijastuu myös autenttisten materiaalien käyttöön, kuten ovenkahvojen alumiini, vaihdetangon nupin metalli, sekä nahka.  Näitä aitoja materiaaleja on käsitelty yksilöllisellä ja ylellisellä tavalla kuten kellonranneketta muistuttava nahkaverhoilu istuimissa osoittaa.
DS on yksi harvoista brändeistä, jolla on tarjota kolme eri nahkasisustusvaihtoa, kuten semi-aniliini nahka, eräs maailman hienoimmista nahkalaaduista, jota harvemmin käytetään autoteollisuudessa.
Toiveiden tyydyttämiseksi DS-brändi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia personointivaihtoehtoja niin auton ulkopuoleen kuin sisätiloihinkin oman yksilöllisen identiteetin ja tyylikkään ulkomuodon aikaansaamiseksi.

Hämmästyttävää teknologiaa

Teknologista älykkyyttä ajamiseen, ergonominen tehokkuus, ohjauksen intuitiivisuus, digitaalisen maailman mukainen yhdistettävyys, tehokkuus, erittäin suorituskykyiset moottorit… Laaja kirjo ominaisuuksia joiden ansiosta tämän päivän DS on todella teknologinen tuote!

Teknologiaa suorituskyvyn hyväksi mutta myös omaperäisen tyylin aikaansaamiseksi:

  • tyyliltään futustinen ja avantgardistinen DS LED VISION -valojärjestelmä
  • DS5:n sisätilat, jotka vievät sinut lentokonemaailmaan ohjaamoineen, tuulilasinäyttöineen ja keinukytkimineen
  • unohtaa ei pidä myöskään kosketusnäyttöä, joka on yhteensopiva älypuhelimesi kanssa sekä lukuisa määrä siihen liittyviä palveluita
  • DS tarjoaa laajan määrän teknologiaa, brändiarvoja vastaamaan, ja luomaan jokaisesta DS-mallista ainutlaatuisen ja yksilöllisen

Dynaamista mukavuutta

DS merkitsee mukavuutta ilman kompromisseja sekä poikkeuksellista ajotuntumaa. Ylelliset materiaalivalinnat, hieromatoiminnolla varustetut istuimet ja dynaamiset moottorit, tätä kaikkea tarjoaa DS! Kaiken tämän lisäksi DS tarjoaa näkemyksen dynaamisesta autoilusta sekä stimuloivasta ajokäyttäytymisestä. Valitut voimanlähteet sopivat erinomaisesti yhteen DS-malliston kanssa ja suorituskyky on odotusten mukainen unohtamatta ympäristöarvojen huomioimista. Ovathan kaikki DS-malliston moottorit Euro6-normin mukaisia.