DS World

DS World

DS World on ainutlaatuinen paikka, joka sijaitee ihanteellisesti suuressa kaupungissa. Se on kokonaan DS brändille omistettu lippulaivamyymälä. DS World pyrkii tuottamaan asiakkailleen eksklusiivisen kokemuksen näyttelyillään, jotka kuvastavat brändin arvoja yhdessä arvostettujen kumppaneidensa kanssa.

Tällä hetkellä DS Wolrd -liikkeitä on kaksi: toinen Euroopassa ja toinen Kiinassa.
– DS World Paris, 33, rue François 1er , 75 008 PARIS, France
– DS World Shanghai, 759 Nanjing Road West, Shanghai, PRC.

DS World Paris

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-faireDS:n tarinassa avautuu nyt uusi historian lehti, muutaman askeleen päässä Champs Elysées’ltä Pariisissa.  Pariisilaisautomerkin inspiraation lähteenä on   ylellisyystuotteita valmistavien käsityöläisten tietotaito. Huomiotaherättävä tyyli ja hienostuneisuus tekevät DS:stä huipputuotteen. Jotta tuotteet pääsisivät oikeuksiina, DS-myyntipisteet ovat todelisia luxusputiikkeja: tunnelma on vaimea ja hiljainen, tuotteet ja materiaalit ovat suurenmoisia, palvelun laatu hienostunutta. Asiakkaan viihtyvyys on ykköasia. Art Déco -tyylisen julkisivun takaa löytyy kolmikerroksinen luxusmaailma: DS World Paris henkii myyttisen, vuodelta 1955 peräisin olevan, sydämestään pariisilaisen DS:n perimää, joka alkoi ensiesittelystä Grand Palais’ssa ja päättyi Eiffel-tornin juurelle.
DS World Paris on;
• ainutlaatuinen esittely- ja myyntitila DS3, DS3 Cabrio, DS4 ja DS5 -autoille, mutta se on myös:

• tila, jossa voidaan järjestää taiteellisia ja kultturelleja tapaamisia Fashion Week-tapahtuman tai Fiac-taidetapahtuman aikana
• tila, josta on mahdollisuus vuokrata vanhoja DS-autoja erikoistapahtumien aikana
• toöa, joka tarjoaa ainutlaatuisia palveluja kuten toimituksen kotiovelle tai “formule jokey” auton huoltoa varten

Lisätietoja DS WORLD PARIS -maailmasta löytyy osoitteesta:   www.dsworld.paris

Yhteystiedot:
DS World Paris
33, rue François 1er
75008 PARIS

Avoinna
Maanantai – Lauantai: klo 10 – 19
Puh: +33 (0)1 5357 3308

 

DS World SHANGHAI

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-ShanghaiDS World Shanghai, joka avasi ovensa ensimmäisenä DS World -liikkeenä maaliskuussa 2013,  on kokonaan omistautunut DS-brändille.

Pariisilainen DS-autobrändi on saanut inspiraationsa ylellisyystuotteita valmistavilta käsityöläisiltä, artisaaneilta. Hämmästyttävän tyylinsä, hienostuneen viimeistelynsä ansiosta DS on todellinen supertuote. Jotta tuotteet pääsisivät oikeuksiinsa, tulee DS-myymälöiden olla luxusputiikkien tasoisia. Hiljainen äänimaailma, upeat materiaalit, hinostunut palvelun laatu. Asiakkaan viihtyvyys on ykkösasia.
Avainsanoja DS-brändin Aasian myymälöissä ovat hienostuneisuus, personointi ja käsityötaito. Arkkitehtonisesti DS World Shanghai on harmoniassa arvokkaan Nanjing Roadin kanssa, jossa myymälä sijaitsee.
DS World Shanghain tavoitteena on myös tehdä DS:stä ainutlaatuinen, muista erottuva autobrändi Kiinassa, johon tullaan avaamaan yli 70 DS-myymälää.

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-storeRanskalaisesta luxustyylistä inspiraationsa saaneen DS World Shangain tiloissa on esitteillä:

•  Numéro 9 -konseptiauto, DS Linen edeltäjä
•  DS23 Pallas, joka symboloi DS:n perimää
•  huipputeknologiaa edustava DS3 WRC -ralliauto
•  ranskalaista tietotaitoa ja hienostuneisuutta istuinverhoiluateljeen muodossa
•  brändiaarteita

Lisätietoja: http://www.ds.com.cn/en/highlight/dsworld
Yhteystiedot:
DS World Shanghai
759 Nanjing Road West, Shanghai