Savoir-faire

Savoir-faire

Pariisin sydämessä syntyneellä DS Automobilesillä työskentelee intohimoisesti työhönsä suhtautuvia, ainutlaatuisen ranskalaisen ylellisyystaitotiedon huippuosaajia. Heidän intohimonsa synnyttämä taitotieto on ainutlaatuisten tuotteidemme sydän.

HAUTE COUTUREN MAAILMA


Ensiluokkaiset materiaalit

Valmistamamme ajoneuvot syntyvät käsityöläistemme luovuudesta ja kekseliäisyydestä. Intohimoisen ylellisyystaitotiedon lopputuloksena jokainen mallimme on täynnä ensiluokkaisia materiaaleja ja korkeatasoista viimeistelyä, ja ne ilmentävät ainutlaatuista muotoilua, uraauurtavaa ajonautintoa ja ennenkokematonta mukavuustasoa.

  • 93838.250

Helmiäistikkaus

Haute couture -muotiluomusten innoittama tikkaus rytmittää ajoneuvojemme sisäverhoilua ja korostaa niiden eleganttia olemusta. Verhoilijamme kehittivät helmien rivistön muodostavaa ommelta ja siihen soveltuvia välineitä yli neljä vuotta, ja nykyään helmiäistikkaus on teknisessä vaativuudessaan yksi DS Automobilesin tunnusmerkeistä.

Kiitämme Invenio Florya kuvauskohteen tilavuokrasta. https://invenioflory.fr

93723.250

”Clous de Paris” -koristekaiverrus

Hienostuneen ”Clous de Paris” -koristekaiverruksien inspiraationa ovat toimineet artesaanikelloseppien käyttämä guilloché-tekniikka ja Louvren kuuluisa lasipyramidi. ”Clous de Paris” leikittelee valon ja varjon vuorovaikutuksella, ja lukuisista pienistä pyramidin kärjistä koostuvana koristekaiverruksena se on kunnianosoitus paitsi vaativalle tarkkuuskäsityölle myös valon kaupunkina tunnetulle Pariisille.

93722.250

Kellorannekkeiden inspiroima istuinverhoilu

Ajoneuvojemme ikoninen, kaikista hienoimpien kellorannekkeiden inspiroima istuinverhoilu heijastaa käsityöläistemme ainutlaatuista taitoa työstää nahkaa. Pääverhoilijamme valmistavat yksittäisistä nahka-arkeista kokonaistaideteoksia, jotka ovat avantgardistisia virstanpylväitä.

Savoir faire access 1

ERINOMAISUUDEN VAALIMINEN

Tiimimme kehittävät taitotietoaan jatkuvasti. Konseptiautojen valmistamisella tutkitaan uusien materiaalien ja valmistustekniikoiden käyttöä, luodaan yhteyksiä uusiin yhteistyökumppaneihin ja kehitetään entistä innovatiivisempia tapoja parantaa ajomukavuutta.

89568.250

Tulevaisuuden suunnittelua

Pariisilainen ylellisyys, holistinen mukavuus ja teknologisten innovaatioiden ennakkoluuloton kokeileminen on konseptiautosuunnittelumme ytimessä. Uusin luomuksemme DS AERO SPORT LOUNGE on hahmotelma tulevaisuudesta, jossa ajoneuvot ovat älykkäitä, yksilöllisiä ja ennen kaikkea vuorovaikutuksellisia oleskelutiloja.

Tinkimätöntä laatua

Suunnittelijamme, insinöörimme, verhoilijamme, asiantuntijamme ja myyjämme tietävät, kuinka ensiluokkaisista materiaaleista voidaan valmistaa ainutlaatuisia tuotteita. Käsityöläisosaaminen on DS Automobilesin sydän, ja sen avulla voimme tarjota asiakkaillemme hienostuneisuutta, suorituskykyä, edistyksellisiä innovaatioita ja ennenkokematonta mukavuustasoa.Savoir faire access 2

Ensiluokkaista palvelua

Siinä missä käsityöläisosaamisemme perustuu korkealaatuisten materiaalien yksityiskohtaiseen tuntemiseen ja hienostuneisiin työstötekniikoihin, ylellisyystaitotietomme näkyy myös ensiluokkaisessa asiakaspalvelussamme. DS Automobilesilla Sinä olet toiveinesi ja tarpeinesi huomiomme jakamaton keskipiste.

89574.250