Survolt

Survolt

Design

Innovatiivinen ja sykädyttävä

survolt_concept-car

Täyssähköinen konseptiauto Survolt edustaa rohkeasti uutta muotokieltä omintakeisen urheilullisine linjoineen. Auton ulkonäkö herättää huomiota ja kääntää katseet. Inspiraationsa se on saanut korkean suorituskyyvn omaavista coupé-versiosta. LED-ajovalot ovat kapeat tuoden oman persoonallisen, ajan hengen mukaisen high-tech – lisän auton ulkonäköön.

Survolt on täynnä kontrasteja, konepelti on muhkea ja kyljet vahvasti muotoillut, pyöränaukot massiiviset ennakoiden suorituskykyä ja voimaa. Survoltin takaosaa koristavat tyylikkäät valot ja  autourheilusta tuttu vahvasti muotoiltu ilmanohjain.

Survoltin kaksivärinen, fuksian punainen ja hiilenmusta väritys leikittelee materiaaleilla ja  mittasuhteilla.

Sisätilat

Elegantly sporty

survolt_concept-car-interior

Survoltin ohjaamoa on käsitelty kuten kelluvaa solau, kuin lasinen lipas olisi upotettu kromisiin suojakehyksiin tuloksena upea jalokivikoru. Tavoitteena on rikkoa rajoja, yhdistää ylellisyys urheilullisuuteen. Sellainen on Survolt.
Matkustamossa kaksi eri maailmaa kohtaavat. Linjakkuus ja teknisyys ohjaamon tyyliin.  Sisätilat on konaisuudessaan suunniteltu tuomaan sen kahdelle matkustajalle mukavuutta ja hienostunutta viimeistelyä matkustusmukavuuden maksimoimiseksi.

Auton suuret lasipinnat lisäävät ilmavuutta ja tilantuntua tämän päivän urheiluautojen tapaan.

 

Suorituskyky

Voimaa ja aistillisia tuntemuksia 

survolt_concept-car-frontAikaansa edellä oleva Survolt suorastaan lumoaa innovaativisen ympäristöarvot huomioivan teknologiansa ansiosta. Samaan tapaan kuin Revolte myös Survolt on varustettu 100% sähköisin voimanlähtein yhdistäen urheilullisen suorituskyvyn ympäristöarvot huomioivaan kestävän kehityksen maailmaan.

Tällainen tekninen ratkaisu on vielä varsin harvinainen ilmiö autourheilumaailmassa. Mutta DS haluaa ja osaa olla luova ja löytää uusia, ennenäkemättömiä ratkaisuja. Valitut voimanlähteet yhdistävät ajonautinnon ja vitaalisen suorityskyvyn harvinaislaatuiseen ajomukavuuteen auton liikkuessa täysin äänettömästi.
DS tarjoaa uuden autoilukokemuksen Survoltin myötä niin kuin innovatiivisen ja luovan autobrändin kuuluukin.