Divine DS

Divine DS

Ranskalaista ylellisyyttä

Concept_car-divine-dsRanskalaista eleganssia: DIVINE DS:ssä kohtaavat alansa huiput, koruompeleihin erikoistunut Lesage ja kristalleista tunnettu Swarowski kuvastaen DS:n  kunnianhimoa ja kykyä yhdistää erilaiset maailmat toisiinsa, ensimmäistä kertaa automaailmassa!

Ainutlaatuista tyyliä

Concept_car-Divine-ds-luxe4-ovinen kompakti (4,21 m) DIVINE DS kääntää välittömästi katseet. Näyttävä, elegantti ja lumoava, ripaus kiiltoa metallinharmaassa korissa.  Vahvasti ja suorastaan viettelevästi muotoillut linjat, kuten  graafisen ilmeen omaavat “DS siivet” tai ainutlaatuinen katon muotoilu. Ulkoiselta olemukseltaan persoonallinen ja sisätiloiltaan poikkeuksellinen! Ohjaamo henkii vahvaa hight-tech’iä voimakkaine kontrasteineen ja avantgardistisine muotoiluineen.

Rohkeaa muotoilua

Concept_car-Divine-ds-interieurAinutlaatuisen ‘Hypertypage’ konseptinsa välityksellä DIVINE DS esittelee uuden autoilukokemuksen.  Asiakkaat voivat valita sisustusmateriaalit juuri omaa persoonallisuuttaan korostamaan haute couture-henkeen. DIVINE DS:n matkustamoon on tarjolla kolme erilaista tunnelmaa, jossa kussakin on oma ainutlaatuinen persoonallisuutensa.

Teknologia tyylin palveluksessa

ODyssey_Heritage_Divine-DSDIVINE DS on dynaaminen auto futuristisine muotoiluineen ja avantgardistisine lasetrteknologisine ajovaloineen. Katolle sijoitetut vinot luukut aukevat peruutuskameraa varten. Aerodynamiikaltaan DIVINE DS on huippuunsa viritetty. Sisätiloissa huomio kiinnittyy lentokonemaiseen ohjaamoon sekä ainutlaatuisten digitaalijärjestelmien kuten kosketusnäyton käyttöön.