September 19, 2019

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haluatko olla mukana rakentamassa jotain uutta? Et pelkää laittaa käsiäsi saveen ja itseäsi likoon? Olet huippumyyjä ja motivoidut kaupasta, mutta haluat käyttää myös muuta osaamistasi? Tiedät, kuinka kohdata vaativa asiakas ja miten joka kohtaamisella jätetään asiakkaan mieleen positiivinen jälki?

Me etsimme sinua.

Haussamme on uusi DS BRAND ADVISOR. Voit olla urasi alussa tai jo paljon kokenut. Meille tärkeintä on persoonasi ja että olet jo ehtinyt kerryttää myynnillisiä saavutuksia.

Tarjoamme upean mahdollisuuden hienostuneiden tuotteiden ja ikonisen, vasta uudelleen syntyneen tuotemerkin maailmassa. Edustat ja myyt premium-automerkkiä persoonallasi ja pääset rakentamaan oman polkusi menestykseen.

Lupaamme, että työtä riittää, mutta matkan varrelle myös monia ainutlaatuisia kokemuksia sekä ennennäkemättömän mahdollisuuden. Näyttävästi kasvava, teknologisesti johtava mallisto sekä dynaaminen ja uudelle avoin organisaatio tukevat työtäsi.
Täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Ritakoski, DS brändijohtaja, puh: 040 595 4851
Hakemukset pyydämme toimittamaan: eeva.ritakoski@dsautomobiles.fi


 

Mikä DS AUTOMOBILES?

Nuori DS lanseerattiin automarkkinoille vuonna 2015. Tavoitteena on tuoda ranskalainen tunnettu luxury know-how takaisin autoteollisuuteen, josta se on viime vuosikymmenet puuttunut. Merkin arvot – innovaatio ja yksilöllisyys – juontavat aina vuonna 1955 esiteltyyn ensimmäiseen DS-malliin ja historian muovaamaan arvokkaaseen perintöön. Nämä arvot sekä avantgarde–henki johtavat vahvasti myös nykyistä DS maailmaa.

DS-mallisto kasvaa joka vuosi näyttävällä uutuudella. Nyt myynnissä ovat uusimman sukupolven DS-malleista DS 7 CROSSBACK SUV – pariisilaisuuden sekä innovatiivisen osaamisen ilmentymä – sekä DS 3 CROSSBACK SUV, teknologinen tyyli-ikoni, josta nähdään pian 100% sähköinen E-TENSE -versio. Sähköistä käyttövoimaa edustaa myös pian myyntiin saapuva, segmenttinsä vähäpäästöisin nelivetoinen lataushybridi, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 SUV.

DS on suunnattu asiakkaille, jotka arvostavat omaa yksilöllisyyttään. Mallisto erottuu avantgardistisella muotoilulla, viimeistellyillä yksityiskohdilla, edistyksellisellä teknologialla sekä dynaamisella seesteisyydellä. Tarkkakatseisille asiakkailleen DS tarjoaa tuotteiden rinnalla hienostuneet kansainväliset palvelukonseptit.

Alati laajeneva oma myyntiverkosto kattaa lähes koko maailman. Lippulaivamyymälä DS WORLD PARIS sijaitsee osoitteessa 33 Rue François 1er. Suomessa DS :t myy kansainvälistä kiitosta saanut, tammikuussa avattu DS STORE HELSINKI.

DS STORE HELSINKI toimii alansa edistyksellisimmän toimijan, Autoverkkokauppa.fi :n rinnalla ja kuuluu osaksi yhtä Suomen suurinta autoalan yritysryhmää, Bassadone Automotive Nordicia. Bassadonen arvot palveluhalukkuus, yhteistyö, rohkeus ja ammattimaisuus ohjaavat näkyvästi arvostetun yrityksen toimintaa.

Lisätietoja: www.DSautomobiles.fi , @DSSuomi, @DS_Official tai DS STORE HELSINKI osoitteessa: Kaakelikaari 4b, 01720 Vantaa.