Yksityiskohdat

Karismaattinen, lihaksikas ja vetovoimainen, DS 7 CROSSBACKin design huokuu voimaa ja itsevarmuutta. Edestä katsottuna erottuva etusäleikön DS Wings sulautuu saumattomasti tavaramerkiksi muodostuneeseen näyttävään valaistukseen.

01_DS7_CROSSBACK

DS ACTIVE LED VISION: Näe ja tule nähdyksi. Jalokivimaiset seisontavalot heräävät eloon kun auto avataan ja antavat DS 7 CROSSBACK:ille hypnoottisen ulkonäön. Teknologia ja tyyli yhdessä tekevät elämäsäsi turvallisempaa.

02_DS7_CROSSBACK

DS E-TENSE -konseptiautosta inspiraationsa saaneet 3D Full LED -takavalot ovat kirkkaat ja turvalliset. Niiden 3D efekti elävoittää DS 7 CROSSBACK:in takaosaa, lisäten auton vetovoimaa.

03_DS7_CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK on sisätiloiltaan uskollinen DS:n tyylille ja personoinnille. Niinpä tarjolla onkin neljä eri sisustusvaihtoehtoa vastaamaan eri mieltymyksiä ja makuja. Kutsumme näitä DS Inspiraatioiksi, joissa jokaisessa on yhdistetty laadukkaita materiaaleja tarkkaan käsityötaitoon kuvastamaan tiettyä tunnetilaa tai persoonallisuutta. Valitse omasi.

06_DS7_CROSSBACK

Ominaisuudet

“Jokaisen materiaalin ja jokaisen yksityiskohdan inspiraation lähteenä on huippumuoti.” -Thierry Metroz, DS Automobiles -yhtiön designjohtaja.

Laadukkaan käsityöläisperinteen mukaisesti jokainen DS Inspiraatioiden yksityiskohta ja materiaali (aito puu, Alcantara, karhennettu- ja nappanahka, jopa kelloissa usein käytetty guilloche-kuvio) on huolella valittu ja työstetty.

23_DS

Suorituskyky

TEINTES EXTÉRIEURES
Couleurs de carrosseries disponibles
Blanc Banquise
JANTES
ROMA
Blanc Banquise
ROMA