Yksityiskohdat

TULOSSA SYKSYLLÄ 2018

DS 7 CROSSBACK on juuri sellainen kaupunkimaasturi, kun sen meidän mielestä kuuluukin olla. 28. helmikuuta kuuluisan Louvren pyramidin luona Pariisin sydämessä paljastettu DS 7 CROSSBACK on ranskalaisen luksusosaamisen ja innovaation ilmentymä.

Ominaisuudet

Karismaattinen, lihaksikas ja vetovoimainen, DS 7 CROSSBACKin design huokuu voimaa ja itsevarmuutta. Edestä katsottuna erottuva etusäleikön DS Wings sulautuu saumattomasti tavaramerkiksi muodostuneeseen näyttävään valaistukseen.

01_DS7_CROSSBACK

Jalokivimaiset DS Active LED vision etuvalot LED seisontavaloilla antavat DS 7 CROSSBACK:ille hypnoottisen ulkonäön.

02_DS7_CROSSBACK

Hienostuneet takavalot

Full LED takavalot ovat kirkkaat ja turvalliset. Niiden 3D efekti elävoittää DS 7 CROSSBACK:in takaosaa, lisäten auton vetovoimaa.

03_DS7_CROSSBACK

Kaksi 12 tuuman näyttöä auttavat sinua ja DS 7 CROSSBACK:ia sulautumaan yhdeksi. Ensimmäinen HD-kosketusnäyttö tarjoaa pääsyn parhaimpiin liitäntämahdollisuuksiin: navigointiin, multimediaan, Mirror Screen-toimintoon sekä DS-Connect yhteydenpitopalveluihin. Toinen, täysin muokattavissa oleva näyttö tuo kaiken tarvitsemasi tiedon suoraan näkökenttääsi. Nämä näytöt ovat vain osa DS 7 CROSSBACK:in innovatiivista teknologiaa, joka yksinkertaistaa ja rikastuttaa käyttökokemustasi.

04_DS7_CROSSBACK

Tyylikäs, moderni ja hienostunut, DS 7 CROSSBACK:in ohjaamo huokuu ranskalaista luksusosaamista. Voit valita mieleisesi viidestä ihastuttavasta sisustusvaihtoehdosta. Kutsumme näitä DS Inspiraatioiksi, joissa jokaisessa on yhdistetty laadukkaita materiaaleja tarkkaan käsityötaitoon kuvastamaan tiettyä tunnetilaa tai persoonallisuutta.

05_DS7_CROSSBACK

“Jokaisen materiaalin ja jokaisen yksityiskohdan inspiraation lähteenä on huippumuoti.” -Thierry Metroz, DS Automobiles -yhtiön designjohtaja.

Laadukkaan käsityöläisperinteen mukaisesti jokainen DS Inspiraatioiden yksityiskohta ja materiaali (aito puu, Alcantara, karhennettu- ja nappanahka, jopa kelloissa usein käytetty guilloche-kuvio) on huolella valittu ja työstetty.

07_DS7_CROSSBACK

Kello ja äänentoistojärjestelmä ovat vain kaksi esimerkkiä siitä, kuinka pitkälle olemme valmiita menemään.

Majesteetillisesti kojelautaan sijoitettu BRM R180 kello tulee elegantisti esille kotelostaan, kun auto käynnistyy.

DS ja FOCAL® ovat tehneet yhteistyötä sopeuttaakseen sisätilojen akustiikan täydelliseksi, jotta kuulet äänet ainoastaan niiden puhtaimmassa tilassa.

08_DS7_CROSSBACK

Suorituskyky

DS 7 CROSSBACK vie dynaamisen, hienostuneen ajoelämyksen pidemmälle 8-portaisen automaattivaihteisen THP 225 hv Stop & Start moottorinsa ansiosta. DS 7 CROSSBACK:ssa ensimmäistä kertaa esiteltävä uusin automaattivaihteisto tarjoaa nopeat ja huomaamattomat vaihteiden vaihdot. Uusi 8-portainen automaattivaihteisto on saatavilla myös BlueHDi 180 dieselmoottoriin.

10_DS7_CROSSBACK

Itseohjautuvat autot ovat tulossa. Siirrä osa DS 7 CROSSBACKin hallinnasta DS Connected Pilotille. Tämä hyödyntää ACC Stop & Go (Adaptive Cruise Control) vakinopeudensäädin teknologiaa säilyttääkseen turvallisen etäisyyden edellä olevaan autoon. DS 7 CROSSBACK pysyy turvallisesti myös keskellä kaistaa LPA Lane Position Assist -teknologian ansiosta. Voit aina ottaa hallinnan takaisin itsellesi, kun haluat.

11_DS7_CROSSBACK

DS Active Scan -jousitus: 2000-luvun innovaatio.

DS kehitti ensimmäisenä kaasunestejousituksen 1950-luvulla. Tästä inspiroituneena, insinöörimme kehittivät DS Active Scan -jousituksen. Tämä innovatiivinen vaimennus hyödyntää kameraa tunnistaakseen puutteet, kuopat tai möykyt edessä. Jousitus mukautuu sitten välittömästi takaakseen maksimaalisen mukavuuden.

DS Night Vision auttaa sinua näkemään pimeässä.

Infrapuna-tekniikkaa hyödyntäen DS Night Vision näyttää mitä on edessäpäin pimeässä korostaen alttiita tienkäyttäjiä kojelaudan näytöllä.

13_DS7_CROSSBACK