Ominaisuudet

Yksityiskohdat

HIENOSTUNEISUUTTA JA TIETOTAITOA

Uppoudu hienostuneisuuteen DS 3 CROSSBACK:in sisällä. Olemme kiinnittänyt erityistä huomiota materiaalien laatuun ja jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn.

VAIKUTTAVA MUOTOILU

Uppoudu hienostuneisuuteen DS 3 CROSSBACK:in sisällä. Olemme kiinnittänyt erityistä huomiota materiaalien laatuun ja jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn.

PERSONOINTI

DS 3 CROSSBACK:in sisätilat pysyvät uskollisena DS-tyylin filosofialle: personoinnille. Muokkaa autosi sisustaa mielikuvituksesi mukaan valitsemalla omasi viidestä DS Inspiraatioksi nimetyistä teemoista.

MUKAVUUTTA KAIKILLE AISTEILLE

Olipa kyseessä lyhyt tai pidempi matka, mukavuus DS 3 CROSSBACK:in sisällä on aina yhtä poikkeuksellinen. Mukavuus alkaa tietysti istuimista. Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet ovat mukavuudeltaan todella korkeatasoiset, sähkösäätöiset ja istuinlämmityksellä varustetut.

Ja koska rauhan hetket ovat arvokkaita, erityisesti kaupungissa, DS 3 CROSSBACK:in ääni- ja värinäeristykseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

DIGITAALINEN AJOYMPÄRISTÖ

Huipputeknologian ja intuitiivisen ajoasennon ansiosta voit keskittyä kaikkein tärkeimpään: nautintoon. Olemme suunnitellut DS 3 CROSSBACK:in ohjaamon siten, että kaikki informaatio ja hallintalaitteet ovat kätesi ulottuvilla.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA DIGITAALINEN MITTARISTO

Hallitse autosi toimintoja 10,3″ kosketusnäytön avulla ja näe kaikki ajosi kannalta tärkeä informaatio 7″ digitaaliselta mittaristolta.

Voit personoida mittaristolla näkyvät tiedot, kuten nopeuden, polttoainetason, ajoavustimet ja navigoinnin tarpeidesi mukaiseksi.

Base de donnée : Astuce Productions

Suorituskyky

2019 toisella puoliskolla tarjolle tuleva DS 3 CROSSBACK E-Tense tekee tietä uuden sukupolven  sähköautoille. Eksklusiivinen konsepti ja muotoilu 100% sähköisestä SUV:sta on osoitus teknologisesta edelläkävijyydestä ja hienostuneisuudesta.