Yksityiskohdat

DS 3 CROSSBACK:issa yhdistyvät henostuneisuus, mukavuus ja teknologia. Tämän kompaktin SUV:n silmiinpistävässä muotoilussa korostuvat yksityiskohdat.

 

Post-production : Astuce Productions

Tyylikkyys ja teknologia tulevat esiin myös koriin integroiduissa ovenkahvoissa. Ne tulevat esiin tarvittaessa ja muulloin ne piiloutuvat huomaamattomiksi auton kylkiin, korostaen DS 3 CROSSBACK:in hienostunutta siluettia.

02-DS-ConvertImage

DS 3 CROSSBACK on varustettu uuden sukupolven älykkäillä DS MATRIX LED VISION -ajovaloilla. Tämän teknologian ansiosta voit maantiellä ajaessasi pitää täydet valot koko ajan päällä häikäisemättä vastaantulijoita. Kyse ei ole pelkästään näyttävyydestä, vaan turvallisuus- ja ajomukavuustasosta, jollaista ei aiemmin ole nähty tämän kokoluokan autoissa.

Älykkäät ajovalot mukautuvat automaattisesti tuulilasin ylälaitaan sijoitetun kameran tarkkaillessa ympäristöä.

DS MATRIX LED VISION Full LED -ajovalot koostuvat kolmesta samanlaisesta LED-moduulista kohtaamisvaloja varten ja yhdestä 15 riippumattomaan osioon jaotellusta MATRIX BEAM-moduulista kaukovaloja varten. Kaukovalot syttyvät ja sammuvat automaattisesti, kun kohtaava tai edessä ajava ajoneuvo lähestyy.

03-DS

DS 3 CROSSBACKI:in ratissa olet huomion keskipisteenä.  Sen veistoksellinen ja lihaksikas muotoilu on samaan aikaan hienostunut ja voimakas.

04-DS

DS 3 CROSSBACK:in kompaktista koosta huolimatta sen sisätilat ovat hyvin tilavat. Se on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi: runsaasti kätevää ja toimivaa säilytystilaa, taitettava takaistuin ja 350 litran tavaratila.

Autosi voimanlähteet voivat muuttua, mutta autollesi asettamasi vaatimukset eivät. Siksi 100% sähköinen DS 3 CROSSBACK E-Tense on suunniteltu tarjoamaan samantasoista mukavuutta, kuin bensiini- ja dieselautommekin, sisä- ja tavaratilasta tinkimättä.

05-DS

Ominaisuudet

Uppoudu hienostuneisuuteen DS 3 CROSSBACK:in sisällä. Olemme kiinnittänyt erityistä huomiota materiaalien laatuun ja jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn.

06-DS

Uppoudu hienostuneisuuteen DS 3 CROSSBACK:in sisällä. Olemme kiinnittänyt erityistä huomiota materiaalien laatuun ja jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn.

07-DS

DS 3 CROSSBACK:in sisätilat pysyvät uskollisena DS-tyylin filosofialle: personoinnille. Muokkaa autosi sisustaa mielikuvituksesi mukaan valitsemalla omasi viidestä DS Inspiraatioksi nimetyistä teemoista.

08-DS

Olipa kyseessä lyhyt tai pidempi matka, mukavuus DS 3 CROSSBACK:in sisällä on aina yhtä poikkeuksellinen. Mukavuus alkaa tietysti istuimista. Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet ovat mukavuudeltaan todella korkeatasoiset, sähkösäätöiset ja istuinlämmityksellä varustetut.

Ja koska rauhan hetket ovat arvokkaita, erityisesti kaupungissa, DS 3 CROSSBACK:in ääni- ja värinäeristykseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

09-DS

Huipputeknologian ja intuitiivisen ajoasennon ansiosta voit keskittyä kaikkein tärkeimpään: nautintoon. Olemme suunnitellut DS 3 CROSSBACK:in ohjaamon siten, että kaikki informaatio ja hallintalaitteet ovat kätesi ulottuvilla.

10-DS

Hallitse autosi toimintoja 10,3″ kosketusnäytön avulla ja näe kaikki ajosi kannalta tärkeä informaatio 7″ digitaaliselta mittaristolta.

Voit personoida mittaristolla näkyvät tiedot, kuten nopeuden, polttoainetason, ajoavustimet ja navigoinnin tarpeidesi mukaiseksi.

Base de donnée : Astuce Productions

Suorituskyky

2019 toisella puoliskolla tarjolle tuleva DS 3 CROSSBACK E-Tense tekee tietä uuden sukupolven  sähköautoille. Eksklusiivinen konsepti ja muotoilu 100% sähköisestä SUV:sta on osoitus teknologisesta edelläkävijyydestä ja hienostuneisuudesta.

23-DS